Home

 

Op dit moment ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar hulp voor je kind, omdat het leren niet vanzelf gaat. Het zit er wel in, maar het komt er niet uit? Lukt het rekenen niet? Het maken van huiswerk lukt niet. Of…. er zijn heel veel redenen te noemen waarom jij als betrokken volwassene op zoek bent gegaan naar hulp voor je kind. 

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken welke hulp je kind nodig heeft. Ik heb namelijk maar één missie: alle kinderen recht doen en in hun kracht zetten! Er is namelijk geen eind aan de ontwikkeling van mensen. Niemand bereikt ooit zijn plafond, er zijn altijd gaatjes in dat plafond. Wat heeft iemand nodig om via die gaatjes weer verder te kunnen leren en ontwikkelen? Daar gaan we met elkaar naar op zoek!


Want wat heeft je kind nodig om de volgende ontwikkelstap te kunnen en willen maken? De ene keer is dat het oefenen van spellingregels of het rekenen tot 100. Een andere keer is je kind te impulsief en maakt het daardoor allerlei fouten. Maar ook uitgelegd krijgen hoe dat nu werkt in je brein, kan heel verhelderend werken.

Wil je een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met me op door een mail te sturen naar info@rtalmelo.nl Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op en dan maken we een afspraak! Ik ben benieuwd naar je verhaal!

Wil je meer weten? Kijk dan eens op de andere pagina’s van mijn website. Daar vind je uitgebreide informatie over mijn manier van werken als remedial teacher en mediator Mediërend Leren® 

 

Powered by webXpress